Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken vis met mango-tomaatsalsa recept
Gebakken vis met mango-tomaatsalsa recept

Gebakken vis met mango-tomaatsalsa


Ingrediënten


Bereidingswijze


Meng de helft van de koriander met de olie, de knoflook, komijn en de helft van het citroensap Wrijf de visfilets met het mengsel in en laat ze minimaal 15 minuten marineren. Snijd de komkommer in kleine blokjes. Snijd de tomaten in partjes, verwijder de zaadjes en snijd het vruchtvlees in blokjes. Schil de mango, verwijder de pit en snijd het vruchtvlees in blokjes. Meng de komkommer met de tomaten, mango, rode ui, de rest van de koriander en het citroensap in een kom. Breng de salsa op smaak met zout en peper. Verhit een anti-aanbaklaag-pan tot zeer heet en leg de visfilets er op de huidkant in. Bak de visfilets 3 minuten per kant tot ze gaar zijn. Bestrooi ze met zout en peper en serveer met de salsa. Lekker met warme bloemtortilla's.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken vis met mango-tomaatsalsa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven