Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken vis met tropische fruitsalsa recept
Gebakken vis met tropische fruitsalsa recept

Gebakken vis met tropische fruitsalsa


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de vis en wrijf ze in met zout, peper en sinaasappelsap. Laat ze zo 5 minuten liggen. Snijd het tropisch fruit in kleine stukjes en meng het in een schaaltje met 2 eetlepels sinaasappelsap en versgemalen peper. Schep het bosuitje en de basilicum erdoor, wentel de visfilets door de bloem en schud het overtollige bloem er weer af. Verhit de olie in een koekenpan met anti aanbaklaag en bak de vis in 4 minuten goudbruin en gaar. Keer halverwege om. Leg de vis op 4 warme borden en schep de fruitsalsa ernaast.

Serveersuggesties

Lekker met peultjes en gele rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken vis met tropische fruitsalsa recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven