Tali muchli (gestoofde vis)
- Herkomst India
- Categorie Vis en schaaldieren
Bijpassend: voorgerechten & nagerechten - Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
Keukenspullen
- Keukenmachine
- Blender
- Oven
- Ovenschaal
- Keukenpapier
Bereidingswijze
- Spoel de vissen goed af onder koud stromend water en dep ze droog met keukenpapier.
Leg de vissen op een blad, bedruppel met de helft van het citroensap en zet even apart.
Bereid intussen de masala.
Prik de 'ogen' van de door en vang het op.
Kraak de noot en haal de eruit.
Doe het in een blender of keukenmachine en draai glad.
Voeg de , knoflook en toe en draai opnieuw.
Voeg de rest van het citroensap, gehakte koriander, , , , en toe en meng alles goed.
Wentel de vissen in deze saus.
Leg ze in een ovenschaal en dek af met folie.
Bak 25 minuten in een op 200 °C voorverwarmde oven tot de vis gaar is.
Verwijder de folie, leg de vissen op een warme schotel en dien op.
Ook lekker om te maken
-
Recept
Tandoori muchli (geroosterde vis uit de oven)445m
-
Recept
Gebakken vis met tropische fruitsalsa425m
-
Recept
Campingmaal met vis en schaaldieren430m
-
Recept
Ikan macam-macam (Gestoomd gekruid vis)445m
-
Recept
Masor jhol (vis curry)450m
-
Recept
Piendang ikan (kruidige, gestoofde vis met spitskool)445m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- zout past niet in een zoutarm dieet.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
---|---|---|---|
Calorieën | 78 kcal | 3% | 312 kcal |
Vetten | 7 g. | 10% | 28 g. |
Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. |
Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. |
Zout | 0 g. | 0% | 0 g. |
Koolhydraten | 2 g. | 1% | 8 g. |
waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. |
waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. |
Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. |
Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. |
Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. |
Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |