Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gebakken zalm met asperges en een kruidenroomsaus recept
Gebakken zalm met asperges en een kruidenroomsaus recept

Gebakken zalm met asperges en een kruidenroomsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de asperges beetgaar. Bak de zalmmoten in de olijfolie en gaar deze verder in de oven. Maak de saus door de witte wijn in te koken met de room en de boter. Maak op smaak met peper en zout. Garneer het geheel af met een blaadje verse basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gebakken zalm met asperges en een kruidenroomsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven