Toumpouce met zalm en asperges

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Bakplaat
  • Pan
  • Oven
  • Zeef
  • Bakpapier

Bereidingswijze

  1. Schil de en verwijder de houtachtige onderkant.
  2. Leg de in een pan met koud water en breng het water aan de kook.
  3. Kook de 5 minuten en zet het vuur uit.
  4. Laat ze nog ca. 10 minuten met de deksel op de pan staan tot ze goed gaar, maar nog wel stevig zijn.
  5. Verwarm ondertussen de oven voor op 200 °C.
  6. Halveer de plakjes bladerdeeg en leg ze op een met bakpapier bekleede bakplaat.
  7. Prik er met een vork gaatjes in.
  8. Klop het eigeel los en bestrijk hier het bladerdeeg mee.
  9. Bak in de oven in ca. 8 minuten goudbruin.
  10. Neem uit de oven en laat afkoelen.
  11. Verhit ondertussen de in een steelpan en fruit de 3 minuten.
  12. Voeg de martini toe en laat op laag vuur nog ca. 8 minuten inkoelen.
  13. Zeef de saus en breng op smaak met peper en zout.
  14. Halveer de in de lengte.
  15. Leg op elk bord een plakje bladerdeeg.
  16. Leg hier een plakje zalm op en vervolgens 3 halve .
  17. Schep er wat saus over.
  18. Herhaal vanaf het plakje zalm en de af met een plakje bladerdeeg.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter bladerdeeg is niet geschikt voor een gluten-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • roomboter bladerdeeg en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in boter en slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • roomboter bladerdeeg kan sporen bevatten van lactose en Allergie in roomboter bladerdeeg, boter, slagroom
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalmfilet is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
71 kcal
3%284 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
4 g.
1%16 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Toumpouce met zalm en asperges