Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gefrituurde kabeljauw met  yoghurt-bieslooksaus recept
Gefrituurde kabeljauw met  yoghurt-bieslooksaus recept

Gefrituurde kabeljauw met yoghurt-bieslooksaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verhit de frituurpan op 175 graden C. Roer de mayonaise, yoghurt, bieslook, knoflook en 1/2 theelepel cayennepeper door elkaar en breng op smaak met zout. Klop een beslag van melk, bloem, eidooier, 1/2 theelepel cayennepeper en snuifje zout. Bestrooi de vis met peper en zout en haal ze door het beslag. Frituur ze in ca. 3 min., houd ze warm en ga door tot alle vis gefrituurd is. Schik de vis op 2 voorverwarmde borden en lepel er wat saus omheen en serveer er de rest apart bij. Garneer met citroenschijfjes. Lekker met wortelsalade (zie Salade groenten Wortel) en stokbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gefrituurde kabeljauw met yoghurt-bieslooksaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven