Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegratineerde kabeljauw recept
Gegratineerde kabeljauw recept

Gegratineerde kabeljauw


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Marineer de vis in citroensap met wat zout. Stoof de vis samen met de soepgroenten in ca. 15 min. gaar. Kook de aardappelen ca. 20 min. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Maak met melk, 40 gram boter, eidooiers, zout naar smaak er een stevige puree van. Strijk het uit op de bodem en zijkanten van een ingevette ovenschaal. Maak de gare vis klein en leg de stukjes op de puree. Schenk er de kaassaus over, daarop de geraspte kaas en dan nog wat klontjes boter. Plaats de schaal in het midden van de oven en bak het in ca. 30. min. goudbruin en gaar.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegratineerde kabeljauw recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven