Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde nijlbaars met chilisaus en sesamzaad recept
Gegrilde nijlbaars met chilisaus en sesamzaad recept

Gegrilde nijlbaars met chilisaus en sesamzaad


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotjes schoon de snipper deze fijn.
Was de dille en bieslook en hak deze fijn.
Verwarm de ovengrill.
Leg de visfilets naast elkaar op de bakplaat of in een ovenschaal.
Meng de sjalotjes met bieslook en dille, olie, sojasaus, chilisaus.
Bestrijk de visfilets met dit mengsel.
Meng het sesamzaad met het paneermeel en strooi dit mengsel over de nijlbaars.
Schuif het gerecht ca. 10 cm onder de hete ovengrill en rooster de vis in 4.5 minuten bruin en gaar.
Let erop dat de sesamzaadjes niet verbranden.
Serveer er gebakken rijst of mie met komkommersalade bij.

Serveersuggesties

Dit is ook een goed recept voor hele nijlbaarsfilets. Pak de vis zonder sesamzaad en paneermeel eens in aluminiumfolie en leg het pakketje op de barbecue of 15 minuten in een oven van 200 C. Rooster sesamzaad en paneermeel in een droge hete koekenpan en strooi het na het bereiden over de vis.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde nijlbaars met chilisaus en sesamzaad recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven