Allergie informatie: Gegrilde paling
Terug naar het receptIngrediënten
- 1 kilo palingfilet, in stukken van 10 cm
- 3 deciliter slagroom
- 1,5 olie
- 1,5 citroen, in schijfjes
- 0,5 citroensap
- 0,5 eetlepel peterselie, vers gehakt
- 0,5 eetlepel bieslook, vers gehakt
- zout
- peper
Meer Recepten
- Ajam bakar padang (Gegrilde kippenbouten)
Met kippenbout, santen en sereh uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Gegrilde zeebaars
Met zeebaars, venkel en basilicum uit Italie
4 porties - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Gegrilde varkensmedaillons
Met varkenshaasje, olijfolie en peper uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Vlees - louca - Gegrilde sardientjes
Met sardientjes, laurier en zout uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Vis en schaaldieren - jaccor - Gegrilde tilapia met courgette
Met tilapiafilet, courgette en sinaasappel uit Nederland
1 portie - 30 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gegrilde paling
- Allergieen informatie