Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde paling recept
Gegrilde paling recept

Gegrilde paling


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een marinade van olie, zout, peper en citroensap. Laat de filets 2 uur marineren en zorg dat ze geheel met de marinade bedekt zijn. Meng de slagroom met de mosterd. Roer de peterselie en bieslook door en maak op smaak met peper en zout. Breng dit mengsel aan de kook en laat ca. 5 min. zachtjes koken. Laat de palingfilets uitlekken. Leg ze 1 5 min. onder de grill en regelmatig draaien. Leg de paling op een voorverwarmde serveer schaal, schenk er de saus over en garneer met schijfjes citroen, 2 takjes peterselie en 5 sprietjes bieslook.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde paling recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven