Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gegrilde vis met citroengras recept
Gegrilde vis met citroengras recept

Gegrilde vis met citroengras


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de grill in 7 minuten voor. Schil de gember en hak deze fijn. Maak de pepers schoon, verwijder de pitjes en snijd de peper fijn. Pers de knoflook uit. Snijd de tomaat in stukjes. Meng de gember, pepers, knoflook, tomaat, zout en suiker in de keukenmachine tot een gladde pasta. Snijd het citroengras in dunne plakjes. Snijd de visfilets in, per persoon, gelijke stukken en leg ze in een lage schaal. Bestrijk ze royaal met de kruidenpasta en strooi de stukjes citroengras erover. Bestrijk de visfilets met olie. Schuif de schaal circa 10 centimeter onder een hete grill en grilleer de vis in circa 12 minuten gaar. Snijd de komkommer in plakjes. Schil de mango en snijd deze in plakken van de pit. Leg de gegrilleerde vis op de borden en garneer met plakjes komkommer en mango.

Serveersuggesties

Lekekr met rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gegrilde vis met citroengras recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven