Allergie informatie: Gepaneerde en gefrituurde tarbot
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 tarbotfilets, totaal ongeveer 450 gram
- gemengde fijngehakte groente, totaal 150 gram
- 80 milliliter slagroom
- 80 milliliter melk
- 3 eieren
- maïzena
- bloem
- paneermeel
- boter
- olijfolie
- zout en peper
Meer Recepten
- Ajam ungkep (gestoofde en gefrituurde kipreepjes)
Met kip, santen en indonesische kruiden uit Indonesie
4 porties - 2 uur
Bijgerechten - jaccor - Carang Mas (Gefrituurde zoete aardappelen met palmsuiker)
Met zoete aardappels, palmsuiker en olie uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Bijgerechten - jaccor - Groene gefrituurde chilipepers
Met groene chilipepers, zeezout en olie uit Spanje
4 porties - 10 minuten
Tapas - amuse - Ajam kalasan (gefrituurde kip in kokossap)
Met kip, kokoswater en sjalotten uit Indonesie
4 porties - 50 minuten
Gevogelte - jaccor - Gefrituurde pastinaken
Met pastinaak, frituurolie en zout uit Griekenland
4 porties - 10 minuten
Hapjes - tobkok
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gepaneerde en gefrituurde tarbot
- Allergieen informatie