Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gepeperde scholrolletjes recept
Gepeperde scholrolletjes recept

Gepeperde scholrolletjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de scholrolletjes ontdooien en dep ze droog met keukenpapier. Rol de bacon om de rolletjes en steek eventueel vast met cocoktailprikkers. Bestrooi de rolletjes met grove peper. Pel de sjalotjes en snipper deze. Schrap de wortel en verdeel deze in kleine blokjes. Was de selderij en snijd deze in smalle boogjes. Verwarm de oven voor op 200 graden C. Verhit de boter en fruit hierin de sjalotjes, wortel en selderij. Voeg de rode wijn en de visbouillon toe. Breng het geheel aan de kook en laat de saus tot de helft inkoken. Zeef de saus. Leg de vis in een ovenschaal. Zet de schaal afgedekt 15 minuten in de oven tot de vis gaar is. Breng de saus op smaak met peper en zout. Schep een laagje saus op de borden. Leg de visrolletjes erop en strooi er peterselie over.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gepeperde scholrolletjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Gepeperde scholrolletjes heeft een gemiddelde waardering gekregen van 4 / 10 in 1 recensie

  • Dat staat echt veel en veel te lang in de oven! Verder wel een redelijke receptuur maar niks bijzonders.
    Bezoeker gaf dit recept op 15 juli 2011 2 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven