Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gerookte makreelpate recept
Gerookte makreelpate recept

Gerookte makreelpate


Ingrediënten


Bereidingswijze


Klop de slagroom lobbig. Snijd de korsten van het brood en week het kort in water. Knijp het goed uit. Pel en snipper de sjalot. Mix in de keukenmachine de makreel, brood, sjalot en citroensap tot een gladde massa. Roer in een kom de crème fraîche los en schep de vispuree en geklopte room erdoor. Breng op smaak met zout en peper. Hak de dille. Schep het patémengsel in een passende kom en bestrooi met dille. Zet de paté afgedekt minimaal 2 uur in de koelkast. Lekker met sneetjes Polderbruin.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gerookte makreelpate recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven