Allergie informatie: Gerookte zalmrolletjes
Terug naar het receptIngrediënten
- 8 plakjes gerookte zalm, ongeveer 200 - 250 gram
- 4 eetlepels geschaafde amandelen
- 4 gedroogde tomaten of 2 verse tomaten
- 1 krop sla
- 1 grote pluk alvalva of tuinkers
- 0,5 eetlepel citroensap
- 1 eetlepel slaolie
- 1 eetlepel fijn gehakte basilicum en 4 toefjes voor de ganering
Meer Recepten
- Zalmbuideltje
Met gerookte zalm, avocado en cocktailsaus uit Nederland
6 porties - 10 minuten
Koud - michaeltoorop - Spaans vispannetje
Met kabeljauwfilet, zalm, paprika uit Spanje
4 porties - 25 minuten
Vis en schaaldieren - lekker_koken - Kippensoep met champignons
Met pakje kippensoep, kipfilet en peterselie uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Soepen - bettyvandijk - Gerookte kipfilet
Met kipfilet, sla en friet uit Nederland
4 porties - 40 minuten
Gevogelte - hooijenga - Witlofsalade met kipfilet en bietjesdressing
Met witlof, gerookte kipfilet en bietjes uit Nederland
4 porties - 15 minuten
Salades - bettyvandijk
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gerookte zalmrolletjes
- Allergieen informatie