Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zalmbuideltje recept
Zalmbuideltje recept

Zalmbuideltje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Bekleed 6 kommetjes van binnen met huishoudfolie en vervolgens met de zalm. Meng de inhoud van het uitgelekte krabblikje met wat fijngesneden dille, 2 eetlepels cocktailsaus en een beetje cayennepeper naar smaak. Doe er zout en peper bij plus het sap van een halve citroen. Verdeel het mengsel over de zes kommetjes. Vouw de zalm en de folie toe en zet alles in de koelkast, Net voor het opdienen haal je de kommetjes uit de koelkast en vouw de folie weer open. Draai de kommetje om op een bordje. En klaar zijn de buideltjes. Garneer met een beetje cocktailsaus en een stukje dille.

Allergenen Informatie

Voor dit zalmbuideltje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven