Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Geroosterde nijlbaars met pittige mangosaus recept
Geroosterde nijlbaars met pittige mangosaus recept

Geroosterde nijlbaars met pittige mangosaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de limoen schoon en rasp de schil er dun af.
Pers de limoen uit.
Wrijf de zeewolffilets in met 1 eetlepel limoensap en laat ze 10 minuten liggen.
Maak de bosuitjes schoon en snijd deze in dunne ringetjes.
Verwijder de zaadjes uit de peper en snijd de peper in kleine stukjes.
Schil de mango met een dunschiller en snijd het vruchtvlees in dunne plakken.
Pureer de mango.
Roer de rest van het limoensap met de geraspte limoenschil, de bosuitjes, peperreepjes en koriander door de mangopuree.
Voeg zout en peper toe.
Snij de Chinese kool in flinterdunne reepjes.
Verwarm een grillpan tot deze gloeiend heet is.
Bestrijk de nijlbaarsfilets met olijfolie en rooster de nijlbaarsfilets op hoog vuur in 8- 10 minuten mooi bruin en gaar, keer ze halverwege.

Serveersuggesties

Lekker met roergebakken Chinese kool en witte/wilde rijst.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit geroosterde nijlbaars met pittige mangosaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven