Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gesmoorde venkel met zeewolffilet recept
Gesmoorde venkel met zeewolffilet recept

Gesmoorde venkel met zeewolffilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Aardappelpartjes bereiden volgens gebruiksaanwijzing. Uien pellen, halveren en in halve ringen snijden. Venkel schoonmaken en in repen snijden. In braadpan 50 gram boter smelten. Ui en venkel hierin ca. 20 minuten afgedekt zachtjes verhitten. Intussen vis bestrooien met zout en peper en door bloem wentelen. Rest van boter verhitten en vis aan beide zijden in ca. 4 minuten bakken. Koksroom door gesmoorde groenten roeren en op smaak brengen met zout en peper. Vis serveren met aardappelpartjes en groenten.

Serveersuggesties

Wijnadvies: Montana Sauvignon Blanc/Semillon

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gesmoorde venkel met zeewolffilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven