Allergie informatie: Gestoofde forel met pasta
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 forellen
- 6 eetlepels olijfolie
- 4 eetlepels lokjes rode paprika
- 4 eetlepels blokjes groene paprika
- 4 eetlepels preiringen
- 4 eetlepels champignons
- 2 teentjes knoflook
- 1 theelepel peper
- 4 eetlepels citroensap
- 4 eetlepels boter
- 4 velletjes aluminiumfolie
- Voor de pasta:
- 300 gram broccoli
- 6 eetlepels blokjes paprika
- 4 sjalotjes
- 100 gram belegen kaas
- 250 gram verse pasta
Meer Recepten
- Komkommerhapje met cervelaatworst
Met komkommer, cervelaatworst en kruidenzout uit Nederland
2 porties - 10 minuten
Hapjes - avdwijngaard - Tofu met wokgroenten
Met tofu, winterwortel en rijst uit Nederland
2 porties - 20 minuten
Vegetarisch - geertjeweiland - Witlofsalade met eiersalade
Met witlof en eiersalad uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Bijgerechten - bettyvandijk - Tonijnfilet op mie met koriander
Met tonijnfilets, tarwemie en vissaus uit Nederland
4 porties - 5 minuten
Vis en schaaldieren - jacob - Wraps met fruit
Met pannenkoekjes, mandarijn, ananas uit Nederland
4 porties - 30 minuten
Wraps - lucyvader
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gestoofde forel met pasta
- Allergieen informatie