Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoofde vis recept
Gestoofde vis recept

Gestoofde vis


Ingrediënten


Bereidingswijze


Ontdooi de witvis en kruid deze met viskruiden. Bak deze vierkanten kort totdat er een beetje kleur aan zit.
Doe er een scheut water bij van ħ 250ml en laat dit zachtjes pruttelen.
Maak de groentesaus apart in een pannetje tot deze dik is.
Niet te dik maar vloeibaar dik.
Giet de saus bij de vis in de pan en roer het water en de saus door elkaar. Doe er vier schijven citroen bij en laat dit mee stoven.
Na een half uur tot een uur is de vis heerlijk klaar en kunt u dit op een bord doen met een verse schijf citroen. Niet die uit de pan.
Doe er wat van de groente saus over en smullen maar!

Serveersuggesties

U kunt hier patat bij eten met broccoli, of stamppot peen en uien.. De citroen die op uw vis op bord ligt kunt u als u dit lekker vind uitknijpen over uw vis voor extra frisse smaak.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gestoofde vis recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven