Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoomd groente vispakketje op een bedje van knoflook tagliatelle recept
Gestoomd groente vispakketje op een bedje van knoflook tagliatelle recept

Gestoomd groente vispakketje op een bedje van knoflook tagliatelle


Ingrediënten


Bereidingswijze


De oven voorverwarmen op 180 C.De groenten fijn snijden tot een gewenste grootte, het liefst een fijne Jullienne,ziet ook het mooist uit. Neem 4 stukken alluminiumfolie,zorg dat de stukken zo groot zijn dat de moten zalm er makkelijk inpassen. Verdeel de groenten over de 4 stukken alluminiumfolie en maak in het midden een bedje. Plaats op het bedje van groenten de zalm en leg op iedere moot zalm een 1/2 schijfje limoen.Schenk er nu een flinke scheut witte wijn over.Neem nu de kruiden en meet met 3 vingers een beetje viskuiden af en verdeel die over de zalm.Perpakket dus 3 vingers viskruiden.Als laatste ruim peper toevoegen en het pakket goed dichtvouwen zodat er geen lucht kan ontsnappen.Plaats nu de pakketjes in de voorverwarmde oven en laat ze ongeveer 10/15 min stomen afhankelijk van de grootte van de moot. Kook de tagliatelle gaar en verdeel er de knoflookolijfolie over. Als de vis gaar is, een diep bord nemen een beetje tagliatelle in het midden leggen,ruim peper over de tagliatelle verdelen en dan de groente en vis uit het pakketje scheppen met een palletmes en midden op de tagliatelle plaatsen,afgarneren met een beetje citroencress of bieslook.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gestoomd groente vispakketje op een bedje van knoflook tagliatelle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven