Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gestoomde zalm (op zijn Vietnamees) recept
Gestoomde zalm (op zijn Vietnamees) recept

Gestoomde zalm (op zijn Vietnamees)


Ingrediënten


1

Bereidingswijze


Doe aluminiumfolie in het stoomapparaat (of de vergiet). Doe peper en zout op de zalmfilets. Leg de filets op de aluminiumfolie. (Zo gaat de bouillon niet verloren.) Was de tomaten en snijd ze in acht partjes. Leg ze bij de zalm. Laat ca. 20 minuten stomen, totdat de zalm gaar is. Was de bosuitjes en knip ze in kleine ringetjes. Voeg deze op het eind aan de stomende zalm toe (ca. 5 minuten voordat de zalm gaar is, dus wanneer de zalm ca. een kwartiertje aan het stomen is). Doe de zalm met bosuitjes, tomaten Ún het vocht / de bouillon op een schaal (verwijder het aluminiumfolie) en serveer direct. Lekker met witte rijst!

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gestoomde zalm (op zijn vietnamees) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven