Allergie informatie: Gevulde gebakken schol
Terug naar het receptIngrediënten
- 4 scholfilets
- 2 eetlepels citroensap
- 2 sjalotjes
- 1 dunne prei
- 8 eetlepels boter
- 100 gram wittebroodkruim
- 4 eidooiers
- 4 eetlepels room
- 1 deciliter sherry
- 10,5 theelepel zout
- 10,5 theelepel versgemalen zwarte peper
- 6 eetlepels crème fraîche
- snufje nootmuskaat
- 1 eetlepel fijngehakte salie
- 1 deciliter (vis)bouillon
Meer Recepten
- Gebakken banaan op de BBQ
Met banaan uit Nederland
4 porties - 20 minuten
BBQ - forske - Gevulde kipfilet met zongedroogde tomaatjes
Met kipfilet, zongedroogde tomaatjes en olijfolie uit Nederland
4 porties - 25 minuten
Gevogelte - lucyvader - In de oven gebakken aardappelen
Met aardappelen, sjalotten en olijfolie uit Nederland
4 porties - 45 minuten
Bijgerechten - bloemen - Gebakken witlof met spekreepjes
Met witlof, spekblokjes en appelsap uit Nederland
4 porties - 35 minuten
Groentegerechten - robancona - Gebakken Knoflookrijst
Met rijst, ui en knoflook uit China
4 porties - 15 minuten
Rijstgerechten - 34533
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vis en schaaldieren
- Gevulde gebakken schol
- Allergieen informatie