Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde gebakken schol recept
Gevulde gebakken schol recept

Gevulde gebakken schol


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de filets onder koud water af en laat ze uitlekken.
Dep de filets droog.
Wrijf ze met citroensap in.
Maak de sjalotjes schoon en snipper deze zeer fijn.
Maak de prei schoon en snij deze in hele dunne ringetjes.
Verhit in een koekenpan de boter en bak ui en prei op laag vuur goud geel en zacht.
Voeg het broodkruim toe.
Voeg de losgeroerde eidooiers toe.
Voeg de room en sherry toe en roer goed door.
Breng op smaak met zout, peper, nootmuskaat en de gehakte salie.
Neem de pan van het vuur en laat het mengsel 5 minuten afkoelen.
Verwarm de oven voor op 200°c.
Snij de visfilets in de lengte door.
Schep op elke filet een laagje van het gebakken mengsel en rol de filets netjes op.
Steek de filets vast met een prikker en leg de rolletjes in een ondiepe ovenschaal.
Meng de bouillon en crème fraîche door elkaar en voeg toe.
Giet het mengsel over de visrolletjes.
Zet deze in de oven en bak het geheel gaar in 1 5 minuten.
Serveer de visfilets direct uit de oven.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde gebakken schol recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven