Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Gevulde kokosnoot


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak een rond gat van ongeveer 5 cm ( boormachine of zaag ) in de top van de kokosnoot en gebruik het uitgehaalde stukje later als deksel. Giet er de helft van de kokosmelk uit.
Vul de noot met de gesneden ui, spek, gelijke stukjes vis en sluit de noot vervolgens weer voorzichtig af met het dekseltje.
Zet de kokosnoot rechtop in een rekje of rooster in een sauspan. Vul de pan voor de helft met kokend water. Doe deksel op de pan en kook het langzaam gedurende een half uurtje.

Serveersuggesties

Din het op in de kokosnoot zodat je alles eruit kan vissen of giet het over in soepkommen.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gevulde kokosnoot recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven