Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde romige vissoep met sherry recept
Gevulde romige vissoep met sherry recept

Gevulde romige vissoep met sherry


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de vis schoonmaken door de visboer en neem graten en koppen mee. Verdeel de vis in gelijke stukken, besprenkel met citroensap en bestrooi met zout en peper. Verwarm 1 liter water ca. 10 min. met koppen, graten en kruidenbuiltje. Snijd de aardappelen in plakken en strooi er iets zout over. Verhit de olie in een grote braadpan. Bak het spek even uit en fruit daarin ui en paprika. Leg er de aardappelen op en dan de vis. Laat de tomaten uitlekken, snijd ze in plakken en leg ze op de vis. Strooi er thijm, peterselie en laurierpoeder over. Zeef de bouillon. Schenk er zoveel bouillon over dat alles net onder staat. Laat het op een laag vuur in ca. 17.5 min. gaar worden. Voeg sherry en worcestershiresaus naar smaak toe. Verwarm de room met de rest van de bouillon en roer die voorzichtig door de vis. Dien het op in de pan. Serveer met knoflookbrood.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde romige vissoep met sherry recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven