Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gevulde tongfilets met kappertjes recept
Gevulde tongfilets met kappertjes recept

Gevulde tongfilets met kappertjes


Ingrediënten


Bereidingswijze


Was de tongfilets en dep ze droog met keukenpapier. Doe de kappertjes in een kom en was ze in ruim water. Laat de kappertjes uitlekken en doe ze in een schone kom. Voeg de broodkruimels, de peterselie, en helft van de boter (gekoeld en in kleine stukjes gesneden), het zout en de peper toe. Meng het geheel goed en spreid het over de tongfilets. Leg daarop een tweede tongfilet en maak ze dicht met prikkertjes. Indien grote tongfilets: vouw de tongfilet dubbel en maak ze dicht met prikkertjes. Schik de tongfilets in een beboterde ovenschaal en bestrooi ze met zout en peper. Leg de rest van de boter erop en schenk de crème fraiche erover. Bak de tongfilets 30 – 40 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C. tot een mooi bruin korstje ontstaat.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit gevulde tongfilets met kappertjes recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven