Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Groene lasagne met garnalen en pestosaus recept
Groene lasagne met garnalen en pestosaus recept

Groene lasagne met garnalen en pestosaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Oven verwarmen op 180 graden C. Spinazie verwarmen en in vergiet vocht eruit drukken. Intussen water in ruime pan aan de kook brengen en lasagnebladen laten koken tot ze zacht zijn. Bladen los van elkaar later uitlekken in een vergiet. Pestosaus (2 eetlepels apart houden) mengen met spinazie en kookroom en een laag lasagnebladen in ovenschaal leggen. Lasagnebladen bedekken met 1/4 van spinazie pesto saus en 1/3 deel van garnalen erover verdelen. Bedekken met een volgende laag lasagnebladen en bovenstaande nog 2x herhalen. Eindigen met de saus. Lasagne bestrooien met gemalen kaas en ca. 15 minuten in de oven zetten. Intussen de komkommer in blokjes snijden en samen met de sla in een schaal doen. Overige saus erdoor heen mengen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit groene lasagne met garnalen en pestosaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Lees de column van Hilde Nieuw jaar, nieuwe kansen
    Alle oliebollen zijn achter de kiezen en de laatste restjes kerstkalkoen zijn eindelijk ook verdwenen. In de prullenbak welteverstaan, want wie had bedacht dat we wel een kilo vlees per persoon zouden eten? Het is januari, en al vriest het dat het kraakt, we moeten aan de bak: in no time staat de zomer voor de deur en zijn de goede voornemens vergeten.

    Lees verder Meer columns
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven