Tilapia uit de oven met roze garnalen

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 220 graden C.
  2. Snijd de in grove stukken.
  3. Schaaf de winterwortel met een dunschiller aan linten, pers de , snijd de in grove stukken en ook de .
  4. Verhit de helft van de en fruit daarin op matig vuur de ui met de en de wortel.
  5. Verkruimel er de visbouillontablet over en laat even smoren.
  6. Schep uit de pan in een ovenschaal.
  7. Doe de rest van de in de pan en roerbak de tomaat en de bosui met vers gemalen zouten 2 minuten op hoog vuur.
  8. Leg de bevroren visfilets op het wortelui-mengsel.
  9. Bestrooi met en en besmeer ze met de philadelpia.
  10. Verdeel er de garnalen over en daar bovenop het tomaat-bosuimengsel.
  11. Bestrooi met de geraspte en zet de schaal 40 minuten in de oven.
  12. Lekker met witte rijst of pasta en een simpele groene salade.
  13. Eet smakelijk.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in visbouillon en olie
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in visbouillon
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in visbouillon
  • kaas en visbouillon kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in kaas
  • Sporen van mosterd kunnen voorkomen in kaas
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van selderij kunnen voorkomen in visbouillon
  • kaas is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • roze garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in visbouillon en olie
  • visbouillon is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • kaas kan sporen bevatten van zout en Allergie in zout
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept (1)

Tilapia uit de oven met roze garnalen heeft een gemiddelde waardering gekregen van 8 / 10 in 1 recensie
RESET

Heel lekker en smaakvol met rijst en witlof salade erbij.
hanski 27 maart 2013

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
153 kcal
7%612 kcal
Vetten
8 g.
11%32 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Tilapia uit de oven met roze garnalen