Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Gulai Udang recept
Gulai Udang recept

Gulai Udang


Ingrediënten


Bereidingswijze


Roerbak de sjalot in wat olie tot goudbruin , neem ze uit de pan , laat ze uitlekken en zet apart. Maak en boemboe van laos, koenjit, lomboks, djahe, knoflook, trassi, ketoembar en djinten. Roerbak de boemboe 2 minuten, roer er 6dl santen door, temper het vuur en sudder tot de olie komt bovendrijven. Doe er nu de rest an de santen en alle overige ingredienten behalve de garnalen bij. Breng onder voortdurend roeren op laag vuur aan de kook, Voeg de garnalen toe en kook al roerend nog 5 minuten . Breng op smaak met peper en zout, doe op een serveerschaal en serveer gloeiend heet bij witte rijst.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit gulai udang recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven