Udang Cuka (garnalen in azijnsaus)
- Herkomst Indonesie
- Categorie Vis en schaaldieren
 Bijpassend: voorgerechten & nagerechten
- Bereiden
- Kookboek van jaccor
- Schrijf een review
 
Bereidingswijze
- Was de lombok en snijd hem fijn. 
 Pel de knoflook en snijd hem klein.
 Fruit de knoflook en de lombok in wat hete .
 Voeg de , de en de erbij en laat alles aan de kook komen.
 Giet dit over de gepelde .
Ook lekker om te maken
- 
      
      
      Recept
         Ikan cuka asin (Kabeljauwfilet met saus van azijn)445m Ikan cuka asin (Kabeljauwfilet met saus van azijn)445m
- 
      
      
      Recept
         Kalio udang (garnalen met kokos in een hete saus)445m Kalio udang (garnalen met kokos in een hete saus)445m
- 
      
      
      Recept
         Ikan Cuka (Gebakken red snapper in pittige kruiden)430m Ikan Cuka (Gebakken red snapper in pittige kruiden)430m
- 
      
      
      Recept
         Udang asem manis (garnalen in zoete saus)445m Udang asem manis (garnalen in zoete saus)445m
- 
      
      
      Recept
         Laksa udang (garnalen in bouillon en kokosmelk)445m Laksa udang (garnalen in bouillon en kokosmelk)445m
- 
      
      
      Recept
         Bebotok udang (gestoomde garnalenpakketjes)430m Bebotok udang (gestoomde garnalenpakketjes)430m
Voedselallergie informatie
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
- Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Sporen van mosterd kunnen voorkomen in azijn
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
- garnalen is niet geschikt voor een schaaldieren-intollerantie
- Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in azijn
- Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
- Geen overeenkomsten gevonden.
- Geen overeenkomsten gevonden.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
 Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.
| Per portie | Dagelijks Aanbevolen | Recept Totaal | |
|---|---|---|---|
| Calorieën | 135 kcal | 6% | 540 kcal | 
| Vetten | 4 g. | 7% | 16 g. | 
| Waarvan verzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Waarvan onverzadigd | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Cholesterol | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Zout | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Koolhydraten | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Vezels | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| waarvan Suikers | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Proteinen | 0 g. | 0% | 0 g. | 
| Vitamine A | 0 µg. | 0% | 0 µg. | 
| Vitamine C | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Calcium | 0 mg. | 0% | 0 mg. | 
| Ijzer | 0 mg. | 0% | 0 mg. |