Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan asin Toemis (licht zure vis) recept
Ikan asin Toemis (licht zure vis) recept

Ikan asin Toemis (licht zure vis)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Spoel de ikan djambal uit onder stromend water.
Snijd de uien en knoflook fijn. Fruit deze tot ze glazig zien.
Snijd de lomboks en fruit deze met de boemboe’s mee met de uien en knoflook.
Halveer de petehbonen en voeg deze toe.
Voeg de azijn en water bij de stukjes ikan djambal, voeg ze toe aan het geheel en schep het goed door elkaar.
Laat het geheel ongeveer 10 minuten sudderen.
Verwijder de blaadjes en laos voor het opdienen.

Kijk uit met zout. De ikan djambal is al zout van zichzelf.
Als de stukjes vis erg groot zijn uitgevallen, halveer deze dan.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan asin toemis (licht zure vis) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven