Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan boemboe bali recept
Ikan boemboe bali recept

Ikan boemboe bali


Ingrediënten


Bereidingswijze


Vis afspoelen en droogdeppen. Inwrijven met citroensap en 10 minuten laten liggen. Opnieuw droogdeppen en inwrijven met zout en peper. Halveer de tomaten, haal zaadjes en vocht er uit en snijd het vruchtvlees in kleine blokjes. Verhit de olie en bak de vis aan beide zijden 2 minuten. Neem de vis uit de pan en ook de olie. Doe nu de blokjes tomaat in de pan en laat deze 2 minuten licht smoren. Schenk hierbij de Balisaus. Roer alles goed door en laat het tegen de kook aankomen. Leg de vis in de saus en laat het geheel nog 2.5 minuten sudderen. Snipper wat stukjes prei en of bosuitjes en strooi deze over het visgerecht.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan boemboe bali recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Recensies


Het recept Ikan boemboe bali heeft een gemiddelde waardering gekregen van 10 / 10 in 2 recensies

  • Klopt Jaccor, maar ik houd vaak rekening met mijn Nederlandse gasten die wat minder kruidig eten gewend zijn. Tegelijk heb ik het doel om de kindertjes langzaam te laten wennen aan de pittige smaken. ... Lees reactie
    Ma-griet gaf dit recept op 30 oktober 2013 5 uit 5 sterren
  • Dit is van oorsprong een zeer pittig gerecht. Ik vind de boemboe’s van je recept een beetje mager. Van mij mag het wel wat pittiger gekruid zijn.
    Jaccor gaf dit recept op 3 oktober 2013 5 uit 5 sterren
Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven