Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan Boemboe Bawang (pittige makreel van de BBQ) recept
Ikan Boemboe Bawang (pittige makreel van de BBQ) recept

Ikan Boemboe Bawang (pittige makreel van de BBQ)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de vis schoon en wrijf hem in met asem en eventueel zout naar smaak.
Maak de uien schoon en snipper deze fijn
Maak de lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes
Wijf de uien, lomboks, trassi en laos fijn in de vijzel tot een homogene kruiden pasta.
Doe alles in een ruime kom of schaal en voeg er asem, suiker en santen aan toe.
Rol de vis door de boemboe wikkel het dan in de bananenblad en schep de boemboe op de vis.
Stoom de vis gaar in de stomer en rooster het dan 3 minuten op de barbecue.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan boemboe bawang (pittige makreel van de bbq) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven