Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan brengkes (gevulde bananenbladeren met vis, kruiden en kokosmelk) recept
Ikan brengkes (gevulde bananenbladeren met vis, kruiden en kokosmelk) recept

Ikan brengkes (gevulde bananenbladeren met vis, kruiden en kokosmelk)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Maak de sjalotjes en lomboks schoon en snij deze in dunne ringetjes.
Maak de knoflook schoon en pers deze fijn.
Kook de vis in weinig water bijna gaar.
Smelt de santen in 1,5 dl. water.
Wrijf de sjalotjes, lomboks en knoflook en maak dit met de trassi, gula djawa en zout fijn in de vijzel tot een pasta.
Vul de bananenbladeren met een laagje vis, daar bovenop een laagje kruidenpasta en hier bovenop een laagje santen.
Vouw de pakketjes dicht en rooster ze op de barbecue ca. 10 min.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan brengkes (gevulde bananenbladeren met vis, kruiden en kokosmelk) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven