Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Ikan mangut lele (gefrituurde meerval kokossausje) recept
Ikan mangut lele (gefrituurde meerval kokossausje) recept

Ikan mangut lele (gefrituurde meerval kokossausje)


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kneus de laos en de serehstengel.
Maak de tomaat schoon en Snij deze in blokjes.
Pers de citroen uit.
Marineer de vis met een mengsel van het citroensap en zout.
Laat dit even staan en frituur dit in hete olie goudbruin.
Maak de ingredienten voor de boemboe fijn tot een pasta.
Fruit de boemboe in een beetje olie en voeg de salam, laos en serehstengel toe tot het geurig ruikt.
Voeg dan de blokjes tomaat en rawits toe en schep het geheel goed door.
Dan de kokosmelk, zout en suiker toevoegen en goed roeren.
Breng dit aan de kook.
Zodra het kookt de vis toevoegen en even omscheppen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit ikan mangut lele (gefrituurde meerval kokossausje) recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven