Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indiase kabeljauwfilet uit de oven recept
Indiase kabeljauwfilet uit de oven recept

Indiase kabeljauwfilet uit de oven


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200C.
Snijd de uien in smalle ringen en bak ze 3 minuten in de olie.
Spoel de kabeljauwfilet onder de koude kraan af, dep hem droog en wrijf hem in met 1 eetlepel kerriepoeder en wat zout.
Pers de citroen uit en vermeng het sap in een ruime ovenvaste schaal met de rest van het kerriepoeder, een snufje zout en de kokosmelk.
Draai de kabeljauwfilet door dit vocht en leg de filet midden in een ovenvaste schaal.
Verdeel er de uien en de geschaafde amandelen over en laat de kabeljauw gaar en de amandelen in 25 minuten goudbruin worden.
Lekker met witte rijst en roergebakken prei.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit indiase kabeljauwfilet uit de oven recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven