Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Indische roerbak met garnalen recept
Indische roerbak met garnalen recept

Indische roerbak met garnalen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Kook de mie volgens de regels gaar (aldente is 6.5 minuten). Fruit intussen de uien met de sambal, de laos en ketoembar al omscheppend 5 minten in de hete olie. Voeg de Hollandse roerbakgroenten toe en bak ze al omscheppend beetgaar. Voeg 1 deciliter water toe en breng alles aan de kook. Schep de garnalen, de mie en de ketjap erdoor en warm alles goed door. Lekker met atjar kroepeok en een koud pilsje.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit indische roerbak met garnalen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven