Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaans vispannetje recept
Italiaans vispannetje recept

Italiaans vispannetje


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 200 graden C. Snijd de visfilets in de lengte doormidden. Besprenkel ze met het citroensap. Leg het brood in 3 vuurvaste ovenschaaltjes en besprenkel ze met 1 eetlepel olie. Rooster het brood in de voorverwarmde oven ca. 6 minuten. Verhit 2 eetlepels olie in de pan. Bak de vis aan iedere kant ca. 3 minuten. Pel en snipper de ui. Maak de champignons en de tomaten schoon en snijd ze doormidden. Breng de vis op smaak met zout en peper en leg de filets op het brood. Bak de champignons in 1 eetlepel olie aan. Bak de tomaten kort mee. Breng op smaak met zout, peper en Italiaanse kruiden. Verdeel het mengsel over de vis. Laat de mozzarella uitlekken en verdeel hem over de vis. Bak de schotel in 8 minuten in de oven op dezelfde temperatuur en serveer met de rucola.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaans vispannetje recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven