Vispannetje uit de oven met magere yoghurtsaus

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Hapjespan
  • Pan
  • Oven
  • Ovenschaal

Bereidingswijze

  1. Roer de yoghurt, de en de door elkaar.
  2. Breng op smaak met zout, peper en .
    Zet de saus afgedekt weg op kamertemperatuur.
    Pel en snipper de ui.
  3. Schil de en snijd hem in de lengte in vieren.
  4. Snijd de in blokjes.
  5. Was de tomaten en de .
  6. Halveer de tomaten en hak de grof.
    Verhit de in een hapjespan, fruit de goudgeel, voeg de toe en laat hem ca. 2 minuten meebakken.
  7. Breng op smaak met .
    Voeg de en de toe en breng het geheel aan de kook.
  8. Laat de 7-8 minuten zachtjes meekoken en voeg na 4 minuten de tomaten toe.
  9. Dep ondertussen de vis droog.
  10. Snijd de filet in 8-10 stukken.
  11. Strooi wat zout over de vis en wentel hem door de .
  12. Verhit de in een pan met anti-aanbaklaag.
  13. Bak de vis in ca. 3 minuten per kant goudbruin.
  14. Roer de door de groente en breng ze op smaak.
  15. Doe de groenten in een ovenschaal en leg hierop de vis en verdeel de yoghurtsaus over de groenten en vis.
    Zet de ovenschaal nog 10 minuten in een op 200 graden voorverwarmde oven.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in olie
  • wijn kan sporen bevatten van gluten en Allergie in bloem
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • magere yoghurt en boter kan sporen bevatten van koemelk en Allergie in magere yoghurt en boter
  • mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • magere yoghurt en boter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd en wijn
  • Sporen van soja kunnen voorkomen in olie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout en peper past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
169 kcal
8%676 kcal
Vetten
6 g.
9%24 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
8 g.
3%32 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Vispannetje uit de oven met magere yoghurtsaus