Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse kabeljauw recept
Italiaanse kabeljauw recept

Italiaanse kabeljauw


Ingrediënten


Bereidingswijze


Verwarm de oven voor op 225 graden C. Knip 4 stukken aluminiumfolie vouw ze dubbel en vet ze in met olijfolie. Leg 4 stukken vis erop en bestrooi ze met zout en peper. Snijd de olijven fijn. Schil de aardappel en was hem en snijd het in dunne plakjes. Pel de ui en snijd hem in dunne ringen. Leg de olijven, aardappel en ui op de vis. Bestrooi met kaas en oregano. Halveer de tomaatjes en verdeel ze over de vis. Besprenkel met olijfolie, de wijn en bestrooi met zout naar smaak. Vouw het aluminiumfolie tot pakketjes dicht. Leg ze met de naad naar boven op een bakplaat. Laat ze in het midden van de oven in ca. 25 min. gaar worden. Neem de pakketjes uit de oven en knip of vouw ze open. Smakelijk eten!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse kabeljauw recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven