Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Italiaanse visfilet recept
Italiaanse visfilet recept

Italiaanse visfilet


Ingrediënten


Bereidingswijze


Fruit de knoflook en ui in de olijfolie. Voeg de visfilets toe en bak kort aan beide kanten Voeg de eventuele groente toe en bak dit kort een beetje bruin. Voeg het blik tomatenblokjes toe. Voeg de witte wijn toe en roer het geheel door. Laat circa 12.5 minuten zachtjes sudderen en draai de vis af en toe om, totdat de vis gaar is en de saus de gewenste smaak heeft.

Serveersuggesties

Lekker met rijst, pasta of gewoon zo!

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit italiaanse visfilet recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven