Visfilet met tomaten

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Keukenspullen

  • Oven
  • Bakpapier
  • Rasp

Bereidingswijze

  1. Was de en de .
  2. Hak de de fijn en pluk de blaadjes van de .
  3. Rasp de halve en pers hem uit.
  4. Roer de citroenschil, 3 eetlepels olie, de en de door elkaar met wat en .
  5. Was de en snijd ze in schijven.
  6. Was de visfilets, dep ze droog en verdeel ze in 4 porties.
  7. Besprenkel de vis met 4 theelepels citroensap.
  8. Knip 4 vellen bakpapier van 30 x 35 cm, vouw ze dubbel en vet ze licht in.
  9. Verdeel de tomatenschijven over het papier en leg de vis er bovenop.
  10. Verdeel de kruidenmix en de over de vis, besprenkel elk pakketje met 1 eetlepel witte .
  11. Bestrooi de pakketjes met een snufje .
  12. Vouw het papier om de vis samen tot een pakketje en bind de uiteinden bij elkaar met keukengaren.
  13. Bak de pakketjes 15-20 minuten in een voorverwarmde oven op 200 graden C.
  14. Serveer de vispakketjes met brood en een frisse salade.
25
25
25

Variaties op Visfilet met tomaten

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Visfilet met tomaten
VariatieAantalGang
Pangasiusvisfilet met tomatensaus en garnalen1Vis en schaaldieren
Visfilet met tomatenkorst1Vis en schaaldieren
Witvisfilet met tomatentagliatelle1Vis en schaaldieren

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van gluten kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van ei kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in wijn
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zout past niet in een zoutarm dieet.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
22 kcal
1%88 kcal
Vetten
1 g.
1%4 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Visfilet met tomaten