Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw Dimitri recept
Kabeljauw Dimitri recept

Kabeljauw Dimitri


Ingrediënten


Bereidingswijze


Breng de visbouillon aan de kook en pocheer hier de vis ca. 15 min. in. Snijd de aardappelen in gelijke stukken en kook ze in ca. 20 min gaar Klop met een garde klontjes ansjovisboter door de witte wijnsaus. Snijd de ansjovis in kleine stukjes en roer ze door saus. Laat de vis uitlekken en verdeel het op een voorverwarmde serveerschaal. Schep de aardappelen er omheen en schenk de saus erover. Witte wijnsaus: zie recept Saus Witte wijn. Ansjovis boter: zie recept boter Ansjovis.

Meer ReceptenAllergenen Informatie

Voor dit kabeljauw dimitri recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven