Snij van de 4 rosevals 8 plakken en kook deze 5 minuten in ruim kokend water.
Bak deze daarna in de grillpan met wat peper en zout.
Snij de in 4 gelijke stukken en stoof ze in water van 90 graden ongeveer 15 minuten.
Doe in een steelpan de , saus met de roomboter(50 gram) en breng dit aan de kook met 2 kopjes stoofvocht.
Leg de plakken gegrilde roseval op een warm bord met een schuimspaan.
Leg er een stuk kabeljauw(600 gram) op de roseval aardappels bestrooi dit met peper en zout.
Leg er als garnering verse dille(1 deciliter)(2 takjes) op.
Giet de saus erom heen en een klein beetje over de vis.
Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn:
Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.
Pinda
Geen overeenkomsten gevonden.
Gluten
Geen overeenkomsten gevonden.
Suiker
Geen overeenkomsten gevonden.
Sesam
Geen overeenkomsten gevonden.
Ei
Geen overeenkomsten gevonden.
Koemelk
Sporen van koemelk kunnen voorkomen in roomboter
Mosterd
mosterd is niet geschikt voor een mosterd-intollerantie
Noten
Geen overeenkomsten gevonden.
Selderij
Geen overeenkomsten gevonden.
Lactose
roomboter is niet geschikt voor een lactose-intollerantie
Schaaldieren
Geen overeenkomsten gevonden.
Sulfiet
Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in mosterd
Soja
Geen overeenkomsten gevonden.
Vis
kabeljauw is niet geschikt voor een vis-intollerantie
Zoutarm
Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.
Reacties op dit recept
Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt? Help anderen & deel nu je ervaring met anderen! Reactie achterlaten
Voedingswaardetabel
Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.