Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw in basilicumsaus recept
Kabeljauw in basilicumsaus recept

Kabeljauw in basilicumsaus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de kabeljauw in 4 gelijke stukken. Besprenkel ze met citroensap en bestrooi ze met zout. Breng de pesto met creme fraiche in een koekenpan al roerend aan de kook. Voeg de helft van de basilicum al roerend toe en leg de vis in de saus. Laat de vis afgedekt in 10 minuten zachtjes gaar worden. Keer ze halverwege. Verdeel de vis over 2 borden. Breng de saus op smaak met zout en schep de saus over de vis. Bestrooi het gerecht met de rest van de basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw in basilicumsaus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven