Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauw met groente in zoetzure saus recept
Kabeljauw met groente in zoetzure saus recept

Kabeljauw met groente in zoetzure saus


Ingrediënten


Bereidingswijze


Laat de kabeljauwfilet ontdooien.
Maak de groenten schoon.
Snijd de ui in halve ringen de wortel, prei en bleekselderij in plakjes.
Giet de ananas af, bewaar het sap.
Snijd de ananas in blokjes.
Hak de gember fijn.
Halveer de stukken vis en wentel ze door de ma´zena.
Verhit de olie in een wok.
Bak de stukken vis mooi bruin.
Leg ze op een bord op keuken papier uit laten lekken.
Roerbak de groenten circa 4 minuten.
Voeg de tomatenstukjes met vocht, de ananas met vocht, gember en het bouillonpoeder toe.
Breng het geheel aan de kook.
Leg de stukken kabeljauw erin en laat het gerecht nog circa 3 minuten zachtjes sudderen.
Voeg de ketjap, sambal en bieslook toe.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauw met groente in zoetzure saus recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven