Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfilet in prei-mosterdsaus met tagliatelle recept
Kabeljauwfilet in prei-mosterdsaus met tagliatelle recept

Kabeljauwfilet in prei-mosterdsaus met tagliatelle


Ingrediënten


3

Bereidingswijze


Maak de prei schoon, was hem en snijd hem in fijne ringen. Verhit de boter in een pan. Stoof hierin de prei. Stuif er 2 eetlepels bloem overheen en bak hem kort aan. Blus af met 250 mililiter water en de melk. Breng aan de kook en laat ca. 1 minuut zachtjes koken. Roer het bouillonblokje en de mosterd erdoor. Breng de saus op smaak met zout, peper en citroensap. Kook de tagliatelle volgens aanwijzing op de verpakking. Was de vis dep hem droog en snijd hem in 8 stukken. Wrijf hem in met zout en druppel het resterende citroensap erover. Doe ca. 4 eetlepels bloem in een diep bord en wentel de vis door de bloem. Verhit de olie in een grote pan. Bak de vis hierin aan elke kant in 3.5 minuten goudbruin. Giet de tagliatelle af en verdeel hem over 4 borden. Leg de vis erop en verdeel de saus eroverheeh. Garneer met citroen.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet in prei-mosterdsaus met tagliatelle recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven