Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfilet met amandelen recept
Kabeljauwfilet met amandelen recept

Kabeljauwfilet met amandelen


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de ui, de chili peper en de peterselie fijn. Pel de tomaten en snijd ze in stukken. Doe 3 eetlepels zonnebloemolie in een pan en fruit de ui lichtjes aan. Voeg er de amandelen, het paneermeel, de ketchup, de knoflook, het paprikapoeder en het chilipepertje toe en meng alles goed door elkaar. Voeg de tomaten de witte wijn eraan toe en laat 20 minuten pruttelen op een zacht vuurtje. Rol de vis in de bloem en bak deze in een pan met zonnebloemolie langs beide zijden goed bruin. Leg de vis in de saus en laat nog een 5-tal minuutjes pruttelen. Breng alles op smaak met peper en zout en werk af met peterselie.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet met amandelen recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven