Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Kabeljauwfilet met champignons recept
Kabeljauwfilet met champignons recept

Kabeljauwfilet met champignons


Ingrediënten


Bereidingswijze


Boen de champignons schoon en snijd ze in plakjes. Halveer de tomaatjes. Bestrooi de kabeljauw met zout. Maak de bleekselderij schoon en snijd het in stukjes van 6 cm. Kook de bleekselderij in 6 minuten beetgaar. Verhit 20 gram boter met 1 eetlepel olijfolie in een koekenpan en bak de champignons snel bruin. Bestrooi ze met een beetje zout. Verhit in een andere koekenpan de rest van de boter en olijfolie en bak de kabeljauwfilets 3 minuten aan beide kanten. Laat de bleekselderij uitlekken en verdeel het over 4 borden. Leg op elk bord een kabeljauwfilet en schep de champignons erop. Garneer het gerecht met de halve tomaatjes.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit kabeljauwfilet met champignons recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven